понеділок, 16 березня 2020 р.

НАВЧАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ


      З 16 березня по 03 квітня 2020 року освітній процес у КЗ "Вовчанський ліцей № 1" у зв’язку із карантином буде здійснюватися у дистанційній формі. Так будемо вивчати українську мову і літературне читання з учнями 4-Б класу та українську мову і літературу з учнями 11-Б класу.

     Для того, щоб наше навчання було комфортним для усіх, пропоную ознайомитися з правилами.



Правила роботи під час карантину

1. Перш за все, КАРАНТИН -  НЕ  КАНІКУЛИ. Це навчальний робочий режим, але віддалено. Тому завдання потрібно виконувати обов'язково, а не за бажанням.


2. Задання Ви знайдете на вкладці з назвою навчального предмета і класу в блозі залежно від вашого розкладу (розклад ви знаєте). До кожного завдання отримаєте чітку інструкцію, як працювати і як прозвітувати про виконану роботу.

3. Ви повинні ознайомитися із поясненням нової теми та завданням до неї під час вашого уроку. Звісно, є варіант, наприклад, проспати й переглянути завдання пізніше, але запитувати, уточнювати можна тільки під час вашого уроку у групі Viber.
Одинадцятикласники можуть звертатися із запитаннями з 8.00 до 18.00 (пільги у зв'язку зі ЗНО :))

4. Виконувати завдання та надсилати його можна до наступного уроку.

5. За кожне завдання можна заробити певну кількість балів (щоразу повідомлятиму, скільки балів "коштує" конкретне завдання). Після карантину нас чекає підсумок та узагальнення вивченого (за темами, які вчили протягом року) - підготовка до державної підсумкової атестації. Учні, які наберуть протягом карантину мінімум 100 балів, від перевірної роботи  звільняються.

6. Завдання можна виконувати до наступного уроку. Якщо ви не встигли  вчасно - нічого страшного, просто отримаєте менше балів. Однак нагадую, що усі завдання обов’язкові до виконання.

7.Як фіксуватиму ваші бали? Дуже просто: записуватиму в електронний журнал. Усі бали будуть сумуватися й переводитися в справжню оцінку за шкалою. Оцінки за роботу на карантині отримають усі - від 1 до 12 балів )))

P.S. Сподіваюсь, що наше дистанційне навчання буде результативним.  Дякую за розуміння :)

Немає коментарів:

Дописати коментар